Clatite pane cu piept de curcan si legume

de Angelina_Elena in Curcan, 4 Mai 2015 | 5674 vizualizari

 

INGREDIENTE

Clatite:

  • 1 ou
  • faina
  • apa minerala
  • 1\2 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • ulei pentru prajit

Umplutura:

  • 1 conserva ciuperci(400 g)
  • 1 piept de curcan
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Pentru pane:

  • 4-5 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pane cu piept de curcan si legume:

Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase.

Umplutura: pieptul de curcan il taiem cubulete si il prajim in 2-3 linguri de ulei, apoi il scurgem si il lasam de-o parte.

Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit in cateva linguri de ulei.

Morcovul in dam pe razatoare, il adaugam peste ceapa impreuna cu ardeiul spalat si taiat cubulete. Le lasam sa se caleasca impreuna, apoi le scurgem de ulei.

Ciupercile le-am pun la scurs, apoi le-am pus in blender si le-am pasat. Am adaugat peste ciuperci si legumele calite. Am mixat bine pana am obtinut o pasta.

Peste pieptul de curcan adaugam pasta de legume, am potrivit cu sare si piper dupa gust, am adaugam patrunjelul taiat marunt si am lasam de-o parte sa se racoreasca.

Pane: intr-un bol punem ouale, laptele, putina sare, piper si faina astfel incat sa obtinem o compozitie mai groasa ca ce-a de clatite. 

Pregatire: luam apoi clatitele, le umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, le impachetam, le trecem prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit in tigaie.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei, apoi le servim ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pane cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Racitura cu pui (sau piftie)